Winst JO9-1 op toernooi bij sv Langeberg!

De eerste wedstrijd tegen RKSV Sylvia JO9-1 ging helaas met 3-4 verloren maar de JO9-1 herstelde zich daarna knap met een 3-1 overwinning op sv Langeberg. Daarna waren zij ook te sterk voor de Leeuw JO9-1 (1-2) en kamen zijn angstgegner Silvia JO9-1 in de finale weer tegen.

Met al hun werklust en kwaliteit ging onze JO9-1 uiteindelijk met 3-2 met de winst er vandoor. Een mooie beker voor de 1e plaats was uiteraard hun verdiensten. Gefeliciteerd spelers en trainers/leiders met deze super prestatie!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen, kind, boom en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, schoenen en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, zittende mensen, schoenen, kind en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen, schoenen, kind en buiten