Jeugdteams bezoeken toernooien

Onze jeugdteams bezoeken rond deze dagen verschillende toernooien uit de regio. Gisteren waren onze JO11-2 (Groene Ster) en JO7-1 (sv Langeberg) al onderweg geweest en wisten zij daar een kort verslag met foto’s van aan te leveren.

1 Juni was voor de JO7 het eerste toernooi bij SV Langeberg (met drie teams in een poule). Uiteindelijk na 4 wedstrijden en een mooi doelsaldo: 3 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld waar de 1e zijn geworden. En hebben ze vol trots hun beker in ontvangst genomen.

Dank aan Rachid en Roy, die het team super hebben gecoacht. Met veel plezier op naar de andere toernooien!

Tekst en foto’s met dank aan Yvette Lemmens

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen, buiten en natuur

Gisteren nam onze JO11-2 deel aan het (iets te warm) sterk bezette Groene Ster toernooi. Helaas moesten de spelers hier na een ongeslagen seizoen ook weer eens ondervinden wat verliezen was.

Na het toernooi werd er nog gestreden om de penaltybokaal, trainer Romano Evers kreeg vooraf een naam ingefluisterd van een van de ouders en dit bleek achteraf een goede keus geweest te zijn, Luciano Marchetti speler va BSV Limburgia/Kamerland JO11-2 ging er met deze befaamde bokaal vandoor.

Na het toernooi werdt er nog gestreden om de penaltybokaal, trainer Romano Evers kreeg vooraf een naam ingefluisterd van een van de ouders en dit bleek achteraf een goede keus geweest te zijn, Luciano Marchetti speler van BSV Limburgia/Kamerland JO11-2 ging er met deze befaamde bokaal vandoor.

Tekst en foto’s met dan aan Romano Evers

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, staande mensen en kind
Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een sport spelen en staan