Speelschema’s jeugdtoernooi bekend

Volgend weekend is het eindelijk zo ver: het jaarlijkste jeugdtoernooi van BSV Limburgia/Kamerland. De toernooicommissie heeft keihard gewerkt het hele jaar om vele dingen te kunnen realiseren. Zo komen er dit jaar ruim 80 teams op ons toernooi die gezamelijk uit Nederland, Belgie en Duitsland naar sportpark Houserveld komen. Daarnaast worden er enkele wijzigen op onze accommodatie volbracht zodat het toernooi nog meer naar wens uitgevoerd kan worden, te denken valt aan een mooi podium. Ook een springkussen en vele bekers/medailles staan klaar om er een fantastisch weekend van te maken. Let op: We zoeken nog eventueel twee JO9 teams. Geïnteresseerden kunnen zich daar nog altijd voor melden!

Hieronder kunt u de wedstrijdschema’s downloaden:
Zaterdag 8 juni: JO7 teams – speelschema
Zaterdag 8 juni: JO8 teams – speelschema 2×5 teams
Zaterdag 8 juni: JO9 teams – speelschema
Zaterdag 8 juni: JO19 teams – speelschema
Zondag 9 juni: JO10 (incl. lagere JO11) teams – speelschema
Zondag 9 juni: JO11 (incl. sterkere JO11) teams – speelschema
Zondag 9 juni: JO16/17 teams – speelschema 
Maandag 10 juni: JO12/13 teams – speelschema
Maandag 10 juni: JO14/15 teams – speelschema 2×5 teams