JO15-1 en JO19-1 pakken KAMPIOENSCHAP!!

Afgelopen woensdag konden wij al enthousiast melden dat JO11-2 het kampioenschap had gepakt.  

Vandaag trad BSV Limburgia JO15-1 aan tegen Krijtland JO15-1. Na een 2-0 voorsprong wist de JO15-1 uiteindelijk de 3-1 winst als eindstand te noteren waardoor zij vol trots mogen zeggen de kampioen van hun klasse te zijn.

 
Daarna ging BSV Limburgia JO19-1 op bezoek bij Sporting Heerlen. Het oudste jeugdteam van de club had het zichtbaar moeilijk met de tegenstander maar wist het uiteindelijke doel ook te behalen door een 4-2 overwinning.  

Beide teams namens de vereniging van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat! Met trots mogen jullie je een ware kampioen noemen!

Klik hier om het fotoalbum van de wedstrijd BSV Limburgia/kamerland JO19-1 tegen Sporting Heerlen JO19-1 te bekijken.